AHT takker alle for overvældende interesse på HI messe

For virksomheden AHT, der så dagens lys midt under corona, var hi Tech & Industry Scandinavia den første mulighed for at deltage på en messe og møde branchen. Det var derfor med lige dele forventning og spænding, at AHT for nylig drog afsted mod Herning Messecenter.

”Siden vores opstart har vi haft en masse kundedialoger rundt omkring hos forskellige virksomhederne, men messer er noget helt særligt. Det er der branchen mødes og man mærker, hvad der rør sig. På den måde var det vores ilddåb, og det gik heldigvis særdeles godt,” fortæller Anders Høyer fra AHT.

Med mere end 17.000 besøgende var der ingen tvivl om, at der på tværs af branchen var et ønske om mødes fysisk igen. På messem fremviste AHT både gear fra italienske Rossi og produkter i eget navn. ”Vi havde rigtig mange spændende dialoger med både nye og gamle relationer, og det var en fornøjelse at opleve den store interesse, der var hos de mange besøgende. En messe er aldrig bedre end de folk, der deltager. Derfor vil vi gerne sige tak til alle, der kom forbi og gjorde dette års messe til en fantastisk oplevelse.” siger Anders Høyer.

LÆS også: AHT A/S deltager på HI Tech & Industri-messen
AHT A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *