Lindab – Ny HR-chef til én af landets bedste arbejdspladser

Mark Bailey er ansat som ny HR-chef hos Lindab, der er kåret til én af landets bedste arbejdspladser. 

Lindab har oplevet flere år med vækst, og de fremadrettede ambitioner er ikke til at tage fejl af – Lindab vil også i fremtiden være en attraktiv arbejdsplads med garanti for vækst og udvikling. Mark Baileys opgaver bliver bl.a. at sikre Lindabs evne til at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere, samtidigt med at han skal have fokus på optimeringen af trivsel, medarbejdermotivation og kompetenceudvikling.   

Mark Bailey har flere års erfaring med ledelse, uddannelse og opkvalificering, og kommer senest fra en stilling som Learning & Development Manager ved IT Relation. Hos Lindab vil Mark Bailey indgå som en del af direktionen.

LÆS også: Lindab bliver totalleverandør på port- og dørløsninger
Lindab's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *