2.600 m3 jord fjernet i Fuglebjerg

På Fuglebjerg Renseanlæg har Christiansen & Essenbæk igennem de seneste uger været i gang med en større anlægsopgave.

Her skal der etableres en ny efterklaringstank og entreprenørvirksomheden har fået til opgave både at udgrave og støbe fundamentet til den nye tank.

Virksomheden, som ellers kendt for deres speciale inden for bl.a. betonrenovering, har igennem de senere år udvidet deres jord- og kloakafdeling og er også autoriseret kloakmester.

”Vi har fjernet 2.600 m3 jord og så har vi sat nye brønde samt etableret en halv kilometer PE-rør” fortæller byggeleder Martin Olsen om opgaven, som har strukket sig over flere uger.

Efterfølgende skulle bundpladen til den kommende klaringstank støbes og her gik det stærkt. Man fik nemlig hjælp af Danmarks største betonkanon, som bistod med pumpning af beton.

Jonas Bentzen, projektleder hos Christiansen & Essenbæk, fortæller at det gik helt efter planen og i et forrygende tempo: ”Efter blot fem timer havde vi udlagt, afrettet og glittet intet mindre end 85 m3 beton”. Christiansen & Essenbæk har netop fejret deres 50-års jubilæum og dermed fem årtier med speciale i beton.

Se Leverandører af Betonrenovering her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger