Sådan sikrer du sundt indeklima i industrikøkkenet

Sponsoreret indhold:

Når man som virksomhed har med madlavning at gøre, er der især nogle krav der skal efterleves i forhold til køkkenets udsugning. Man kan opleve at man ikke kan godkendes til at lave varm mad og dette skyldes at der ikke er tale om den optimale udsugning eller ventilation som der kræves.

En løsning der hurtigt vil kunne betale sig for dig med et industrikøkken

En virksomhed der allerede arbejder med mad til kunderne som f.eks. en café eller en restaurant kender allerede til de strenge krav der kan være til udsugning af stegeos og generel ventilation. Arbejdsstyrelsen skal godkende ethvert industrikøkken før det må tages i brug og her gælder det om at der er styr på udsugning i industrikøkken.

Som lægmand kan det være svært først og fremmest at kende til de mange krav der stilles til udsugning, men også i den grad det at have kendskab til hvordan det hele skal løses. Hvis du går rundt med overvejelser om at starte din egen biks, hvor du vil lave mad til kunder, kan det derfor hurtigt betale sig for dig at finde det firma der kender alt til regler og teknik bag en løsning.

Gode muligheder for døgnservice, ventilationsrens og serviceaftale så alt forløber gnidningsfrit med arbejdsstyrelsen

Hos A2vent har du den mest oplagte leverandør af udsugning og ventilationssystem til dit erhverv. Her kendes der nemlig til alle de krav og regler der skal efterleves for at man kan blive godkendt hos arbejdsstyrelsen, men ikke nok med det så har du også mulighed for at have en leverandør der kan hjælpe dig med andre nyttige ting efterfølgende.

A2vent leverer ikke bare den helt perfekte løsning, men de tilbyder også hjælp i forhold til service døgnet rundt, samt ventilationsrens som mange glemmer hvis ikke de får lavet en form for serviceaftale. Med mange års erfaring vil du ret sikkert have en god leverandør som du kan være tilfreds med.

LÆS også: Guide: gode råd til at vælge den rette gæsteseng
Sådan sikrer du sundt indeklima i industrikøkkenet's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *