Victaulic sprinklerprodukter fra dag til dag

Lemvigh-Müller er nu lagerførende af Victaulic sprinklerprodukter, så du hurtigt kan få fat i det, du skal bruge til dine løsninger.

Siden 1919 har Victaulic øget byggeproduktiviteten og reduceret risikoen med sine tegnetjenester og løsninger. Heriblandt sprinklerprodukter, som du nu finder hos Lemvigh-Müller.

En lang tradition for innovation

Victaulic har mere end 100.000 produkter og patenterede teknologier, som giver frie hænder til at designe løsninger, fremmer sikre og effektive arbejdspladser og gør inspektion og vedligeholdelse enklere. Udviklingen af produkter er drevet af kontinuerlig innovation, og Victaulic hjælper virksomheder verden over med at gennemføre projekter sikkert, til tiden og inden for budgettet.

Global frontløber og samarbejdspartner

Som brancheleder inden for virtuelt design, BIM-indholds- og softwareløsninger og en anerkendt Autodesk-partner tilbyder Victaulic projektkoordinering, estimering og projektstyring sammen med BIM-tegningstjenester og praktisk træning til kommercielle, industrielle og pipeline-byggefirmaer. Victaulic driver industriens vækst ved at forbedre routingeffektiviteten og levere omkostningssikkerhed gennem projektets livscyklus.

Hjælper byggebranchen verden over

Med mere end 4.000 medarbejdere og 55 internationale faciliteter hjælper Victaulic kunder i over 120 lande med at få succes i den globale byggebranche. Løsningerne findes på forskellige markeder: Fra de højeste og mest komplekse bygninger til de dybeste og mest robuste miner over hele kloden.

Se Leverandører af Sprinklere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.