Airmaster er blevet tildelt Passivhaus Certification

3D renderin of a house under construction on top of blueprints, mortgage forms and a energy efficiency chart

Med en varmegenvinding på mere end 80%, er AM 1000 blevet tildelt Passivhaus´ ”Passivhaus Component Certification”.

Med en varmegenvinding på mere end 80%, er AM 1000 blevet tildelt Passivhaus´ ”Passivhaus Component Certification”. Dette gør, at enheden kan bruges til Passivhaus-bygninger, samtidig med at den er idéel for projekter med fokus på energieffektivitet og bæredygtighed.

Passivhaus er en frivillig standard, der sikrer komfort og energieffektivitet i bygninger, og støtter reduktionen af en bygnings økologiske fodaftryk og økonomiske udgifter. Passivhaus-standarden er højt respekteret på grund af sin ambition om ultra-lave energistandarder, og certificerer kun de komponenter som kan opfylde de strenge kriterier.

For at bygninger skal kunne opfylde Passivhaus-standarden og opnå det nødvendige varmegenvindingsniveau, må bygningerne være lufttætte og opfylde kravene om rumopvarmning. Som følge af at moderne bygninger bliver mere lufttætte, kan indeklimaet let påvirkes – noget som fremhæver ventilationens afgørende rolle i Passivhaus-bygninger. Dermed bliver mekanisk ventilation idéelt for at støtte og håndtere luftkvaliteten i bygningen, sådan at bortkastet energi bliver reduceret til et minimum.

For Airmaster betyder certificeringen af AM 1000 at selskabet nu kan tilbyde anlægget til Passivhaus-bygninger og projekter, eftersom ventilationsanlægget er i stand til at forbedre indeklimaet uden at påvirke den termiske komfort.

Find leverandører af varmegenvinding her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger