Fyns Kran Udstyr – Traverskraner til alle behov

Hos Fyns Kran Udstyr levere vi traverskraner i alle størrelser og til alle behov. Vi kan bl.a. levere løsninger fra tyske ABUS eller Schmalz samt finske ERIKKLA. Så uanset om du skal bruge en mindre manuak skubbe-traverskran eller en fuld motoriseret og radiostyring traverskran med en løftekapacitet på hele 120 Tons så kan vi hjælpe med begge dele eller alt derimellem. Hvorfor så vælge os? Det er mange god grunde til. Vi leverer hver dag nye kranløsninger et sted i Danmark. Kontakt os i dag og få en budgetpris på din nye løsning – vi bryster os af at have nogle danske hurtigst svar tider fra vores kran-team og vi sørger derfor både for et hurtigt og skarpe tilbud samt al den rådgivning og vejledning du måtte have brug for. Når løsningen bliver leveret og den skal monteres har vi et dedikeret team til opgaven der ikke laver andet end at montere nye løsninger hos vores kunder. Når den nye traverskran er i drift, kan vi selvfølgelig også hjælpe med det årlige lovpligtige eftersyn. Hos Fyns Kran Udstyr har vi samlet den unik pakke og vi leverer løsninger fra de bedste brands på markedet. Nysgerrig? Så kan du se et udpluk af referencer på vores hjemmeside!

Traverskraner hos Fyns Kran Udstyr

LÆS også: Fyns Kran Udstyr – Leder du efter løftebånd?
Fyns Kran Udstyr A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *