Fyns Kran Udstyr – Leder du efter løftebånd?

Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Fyns Kran Udstyr A/S har vi et stort udvalg af løftebånd til alle slags formål. Vores løftebånd er af superkvalitet og er derfor også utroligt holdbare. De er fremstillet af polyesterbånd med indsyede og forstærkede øjer, og de er naturligvis fremstillet i henhold til DIN EN1492-1. Befinder du dig i en situation, hvor du står og mangler løftebånd til din opgave, men ikke ved hvilket et du skal vælge? Så fortvivl ej! Hos Fyns Kran Udstyr A/S har vi superdygtige og enormt dedikerede medarbejdere, som alle står klar til at hjælpe dig med præcis det du har brug for. Alle vores medarbejdere er udrustede med kompetent viden, og en stor knowhow, og er klar til at guide dig igennem vores store udvalg af løftebånd.

Ingen spørgsmål er for store eller små, så grib telefonen idag og ring til os på +45 7015 2015, eller skriv til os på mailen: fku@fku.dk, så vi vil gøre alt for at hjælpe dig på bedst mulige måde.

Og husk: har vi ikke præcis det løftebånd du søger, kan vi sikkert skaffe det hjem til dig alligevel.

LÆS også: Hos Fyns Kran Udstyr har vi et stort udvalg af rundsling
Fyns Kran Udstyr A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *