Protech – Xact Metal lancerer ny metalprinter

En prisvenlig 3D-printer til højtydende emner i metal er nu tilgængelig for små og store virksomheder.

Xact Metal lancerer XM200G som giver konstruktører, udviklere og producenter muligheden for at printe metalemner i høj kvalitet til overkommelige investerings- og driftsomkostninger. Ser man på den printhastighed og printkvalitet som tilbydes, er XM200G fra Xact Metal den mest prisvenlige Metal-PBF (Powder Bed Fusion) 3D-printer på markedet. Prisen for XM200G starter ved 735.000 DKK.

–    Her hos Protech er vi rigtig glade for at kunne lancere en højtydende 3D-printer til metal til en meget attraktiv pris, siger Thomas Tønnesen, Country Manager for Protech Danmark. Danske små og mellemstore virksomheder har nu en chance for virkelig at kunne drage nytte af de fordele, som 3D-printteknologien giver ved fremstilling af metalemner i lave styktal, afslutter Thomas.

Øget printhastighed med to lasere

XM200G er baseret på det gennemtestede, brugervenlige og omkostningseffektive design af XM200C metalprintere men med højtydende galvanometersystem til laserstyring. Dette nye design giver hurtigere printhastighed med op til to lasere som overlapper 100% af byggepladen med et 100 𝜇m laserpunkt.

Med en byggevolumen på 150x150x150 mm er XM200G en yderst konfigurerbar maskine med optioner som 100, 200 eller 400W fiberlaser, vandkølede galvanometre, udvidet materialebeholder og adgang med handsker udefra for nem håndtering af emner og pulver med det integrerede pulverhåndteringssystem.

Nordisk forhandler af Xact Metal

Protech har siden 2019 været nordisk forhandler af Xact Metal. Med en kompetent serviceorganisation og lokalt lager af forbrugsmaterialer får kunden ikke kun et driftssikkert produkt, men også en supporterende partner som er med på hele rejsen, også efter investeringen.

LÆS også: Mød Protech på hi Tech & Industry Scandinavia messen
Protech Danmark ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger