Mød Protech på hi Tech & Industry Scandinavia messen

Igennem årene er hi blevet samlingspunkt og vidensforum for hele industrien, som mødes til tre intense dage, hvor netværk, inspiration og viden er i højsæde. På messen vil Protech præsentere flere interessante eksempler på anvendelsen af 3D -print, f.eks. prototype- og skuemodeller samt produktionsværktøjer og slutprodukter. På vores stand kan du også se Stratasys F170 og MakerBot Method X 3D -printere.

Besøg os på stand K8264 til en snak om hvordan 3D-print kan strømline produktionsprocessen samt reducere produktionsomkostninger. Hør også om de nye produkter og teknologier, som blev frigivet af Stratasys i 2021. Du får informationer om bl.a. SAF, SL og P3 printmetoder og du kan ligeledes se emner printet med disse teknologier.

Vi håber at se dig på messen, som gennemføres under stort set normale vilkår og i trygge rammer.

Husk at registrere dig online inden du besøger messen. Du kan hente din billet allerede nu og benytter du invitationskoden hi-20472 fra Protech er den gratis. (normalpris 100,- ex. moms). Billetten er gældende alle 3 dage.

Vi ses på stand K8264!

Tirsdag d. 5. oktober kl. 08:30 – 16:30
Onsdag d. 6. oktober kl. 08:30 – 16:30
Torsdag d. 7. oktober kl. 08:30 – 16:30

LÆS også: Webinar – PolyJet 3D-printer hjælper virksomheder med at ligge foran deres konkurrenter
Protech Danmark ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *