Hans Følsgaard – Tynde, banebrydende fiberkabler sparer tid og øger kapacitet

Hans Følsgaard A/S skubber løbende til grænserne for, hvor tynde fiberkabler kan produceres. Det er nu lykkedes at udvikle HFiberCORE™ kabler med coatede fibre så små som 180 ym. Det giver mulighed for at levere hele 432 blæsekabler til 14/10 rør og 576 blæsekabler til 16/12.

Hans Følsgaard udvikler og producerer kablerne i EU. Med indgående knowhow på området er det lykkedes ingeniørerne at reducere dimensionerne på fiberkablerne uden konsekvenser for holdbarhed og fleksibilitet.

Stort potentiale i små dimensioner

Udrulningen af fiberforbindelser rundt om i verden lægger pres på den eksisterende infrastruktur. Mængden af gravearbejde medfører enorme omkostninger, når det stigende behov skal opfyldes. Med de nye, tynde fiberkabler vil den eksisterende kapacitet, i mange tilfælde, være tilstrækkelig, således at ekstra gravearbejde kan undgås. Samtidig bevarer kablerne de egenskaber, der gør det muligt at blæse dem langt med relativt stor fleksibilitet.

Følsgaard skubber konstant til grænserne for, hvad fiberkabler er i stand til. Med de bedste eksperter på området er den snart 100 år gamle teknikpartner med til at løfte barren og skabe banebrydende og lukrative løsninger i branchen.

Læs mere om fiberkabler HER

LÆS også: Hans Følsgaard – Fiberkabler til månen og tilbage og…
Hans Følsgaard A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger