Siemens SENTRON – ultimativ el-sikkerhed på minimal plads

Det kompakte tavlemateriel fra Siemens’ SENTRON-serie giver dig nye muligheder for at tilbyde dine kunder høj el-sikkerhed i enhver installation.

Nu er det blevet langt lettere og hurtigere for dig at tilbyde dine kunder bedre beskyttelse mod personfarlige el-ulykker, beskadigelse af apparater og installationer samt brand. Ofte kan det lade sig gøre uden omkostningstung udskiftning af hele eltavlen.

Kombiafbrydere i et moduls bredde

Løsningen er Siemens’ kompakte tavlemateriel fra SENTRON-serien. Som den første producent i verden er det lykkedes Siemens at kombinere fejlstrømsafbryder og automatsikring i enkompakt enhed på blot ét moduls bredde. Det betyder, at du med kombiafbryderne i 5SV1-serien blot behøver 18 mm DIN-skinneplads for at etablere en strømkreds med beskyttelse mod elektriske stød og overbelastning af installationen og tilsluttede apparater.

Høj sikkerhed og tryghed

Ved at installere kombiafbrydere i 5SV1-serien i eksisterende eller nye tavler kan du sikre, at installationen lever op til Installationsbekendtgørelsens krav om mindst to fejlstrømsafbrydere pr. tavle. Hvis du også sørger for at fordele installationens belysningsgrupper over flere kombiafbrydere, vil der være mulighed for at tænde lys, selv hvis dele af installationen er fejlramt. Det giver høj sikkerhed og tryghed for brugere af eller beboere i bygningen.

Sparer plads og kabelføring

Og de pladsbesparende muligheder for at forbedre el-sikkerheden med Siemens SENTRON-materiel stopper ikke her. Med blot to modulers plads til rådighed kan du kombinere 5SV1-kombiafbrydere med de kompakte 1-moduls gnistdetektorer i 5SM6-serien. Så er din kundes helbred og værdier ultimativt beskyttet mod skader forårsaget af elektricitet – og det blot på to modulers tavleplads.

5SV1-kombiafbrydere(RCBO) og 5SV6-gnistdetektorer(MCB & AFDD) fås i type og mærkestrøm til enhver installation. Og kræver installationen en 4-polet løsning, så er Siemens kombiafbrydere 5SU1 det rette valg.

LÆS også: Nyhed – Optimeret visualisering til industrien
Siemens A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.