Tyske HEYCO-WERK SÜD vælger Scape Technologies til automatiseringsprojekt

Scape Technologies har modtaget en ordre fra det tyske selskab HEYCO-WERK SÜD i Tittling om levering af en SCAPE Bin-Picker løsning. Denne ordre ligger i halen af to andre større ordrer, som Scape har modtaget i dette kvartal.

HEYCO-WERK SÜD i Tittling er en del af HEYCO Gruppen, der er kendt som en kompetent udviklingspartner for modul- og systembranchen og anerkendt for prototypefremstilling. Cirka 900 kvalificerede og dedikerede medarbejdere arbejder på produktionssteder i Tyskland, Irland, Tjekkiet og i USA, hvor der fremstilles højkvalitets og tekniske komponenter direkte bilindustrien og til billevarandørindustrien.

HEYCO-WERK SÜD startede med at producere værktøj i 1961 og efterfølgende er denne produktion udvidet til at omfatte plastdele og metaldele til bilindustrien og billevarandørindustrien.  

HEYCO-WERK SÜD har bestilt en komplet SCAPE Bin-Picker løsning til to robotter, der skal anvendes til plukning af vilkårligt orienterede delkomponenter fra kasser. SCAPE løsningen præcisionsafleverer derefter emnerne  til de videre bearbejdnings- og montageprocesser, hvor den centrale værdiskabelse sker.

Bin-Picking bidrager i stigende grad til stabil og lønsom produktion

Stigende konkurrence forudsætter i højere grad, at man konstant og hurtigt er i stand til at omstille sine produktionsprocesser og bl.a. kan håndtere de mange forskellige emner, der indgår i bearbejdnings- og montageprocessen uden at produktionen forsinkes.

Det er man bevidst om hos HEYCO, og det er blandt årsagerne til, at HEYCO fokuserer på fleksibel automation med bin-picking, som skal sikre en større effektivitet i en del af værdikæden og samtidig begrænse ensidige nedslidende arbejdsprocesser hos produktionsmedarbejderne.

Flere brancher effektiviserer med Bin-Picking

Scape Technologies har i mere end 16 år været førende inden for bin-picking, og Søren Bøving- Andersen oplever at bin-picking vinder frem i flere brancher, hvor virksomheder i stigende grad ønsker at anvende den modulbaserede fleksible SCAPE bin-picking teknologi, der hurtigt er tjent hjem.

I forbindelse med HEYCO ordren udtaler CEO Søren Bøving-Andersen:

”Det er den første ordre fra HEYCO Gruppen, og denne ordre lægger sig lige i halen af to andre større ordrer, som vi har modtaget og omtalt i dette kvartal. Dels ordren fra BROEN A/S i Assens, hvor vi udvider samarbejdet med yderligere to SCAPE Bin-Picker systemer der implementeres i løbet af 2022. Og dels ordren fra BWM (Bremer Werk für Montagesysteme) i Tyskland, om levering af en SCAPE Bin-Picker løsning til en tysk kunde, der producerer filter- og filtreringsløsninger til forskellige sektorer og kundesegmenter verden over.

Ordren fra HEYCO-WERK SÜD forventes ikke at påvirke Scape Technologies’ tidligere udmeldte forventninger til 2021, da hovedleverancen gennemføres i 2022.

LÆS også: BROEN A/S bestiller yderligere to Bin-Picker løsninger hos Scape Technologies
Scape Technologies A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *