Geopal – Giftige gasser i parkeringskældre

Kulilte (CO), kvælstofoxider (NOx) og kulbrinte (benzindampe) er giftige gasser der opstår i parkeringskældre, da der anvendes eksplosionsmotorer. Da der let kan opstå en sundhedsfarlig atmosfære, er det nødvendigt med gasdetektering og effektiv ventilation. 

I parkeringskælderen hos Skejby Sygehus har de 118 detektorer på 9 etager, som aktiverer ventilationen i tilfælde af at koncentrationen af de sundhedsskadelige dampe bliver for høj. Skejby Sygehus-personalet og deres patienter kan derfor trygt og sikkert ankomme og forlade sygehuset på alle tider af døgnet.

Med Geopal’s MODBUS detektor til parkeringsanlæg kan vi tilbyde både NOx (diesel) og CO (kulilte) i samme enhed, da både NOx og CO bør detekteres i åndedrætshøjde. Detektoren kræver derved kun en simpel installation og er fuldt adresserebare. Hver detektor måler gasniveauet kontinuerligt og giver en tilbagemelding til Master PLC’en sammen med status for MODBUS enheden.

Til GP-BUS detektoren kan tilkobles en GP-CU detektor som typisk benyttes til at detektere CH (kulbrinte) fra benzinbiler. GP-CU detektoren placeres ca. 15 cm over gulvniveau. Se vedhæftede datablad.

Geopal System A/S har leveret forskellige løsninger til overvågning af giftige gasser i parkeringskældre – se et udvalg af vores referencer her.

LÆS også: Geopal samarbejder med Securitas
Geopal System A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger