HERKULES – En trailerlås kan være løsningen!

En stor lukket trailer er det oplagte valg, når varebilen bliver for lille, og der lige skal ekstra noget med.

– Men hvordan sikrer man sig mod tyveri og indbrud i traileren, mens den ikke er i brug? Jo der er naturligvis muligheden for at sætte en god gammeldags hængelås på. Problem løst! Lidt besværligt men det virker trods alt.

– I hvert fald lige indtil nøglen pludselig er væk… Eller nogen måske har været forbi med en boltsaks eller vinkelsliber.

Med en trailerlås fra HERKULES sidder hele systemet inde i traileren, så hverken vind og vejr eller kraftigt værktøj kan ødelægge det. Oveni får du brugervenlig og gennemtænkt betjening, hvor du selv vælger om låsen skal betjenes med telefon, timer, låsebrik eller nøgle. Eller måske noget helt andet.

Se mere om de unikke produkter på herkules.dk

LÆS også: Har du 5 cm? Så har vi låsen
HERKULES Sikring's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.