Smilet var stort hos Autosmeden da de fik leveret deres AquaNife kabine!

Smilet var stort hos Autosmeden, da de lige før nytår fik leveret deres nye AquaNife vandpoleringskabine.

 Ikke nok med, at man med en AquaNife vandpoleringskabine får et mere grønt image, da alt omhandlede kabinerne foregår 100% miljøvenligt, så får man også et værktøj der lynhurtigt løser alle dagligdagens rengøringsopgaver, såsom at rense et bremseåg på bare 20 sekunder.

AquaNife vandpolering fjerner ikke materiale fra delen eller ændre dens dimensioner, men kan fjerne næsten alle typer coating og alt efter hvilket medie der vælges at benytte i kabinen kan man få en finish der spænder fra fabriksny satin-finish til en mere grov finish der er perfekt til ny coating!

AquaNife vandpolering foregår ligeledes 100 støvfrit, så ønsker i at gøre noget godt for jeres forretning og medarbejdere, så kontakt os i dag til en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe jer på + 45 40 34 13 25 

Husk, at vi også kommer ud med demobussen så i kan se teknikken på egne dele.

LÆS også: Tillykke til Automester Hjallerup med deres nye AquaNife kabine
AquaNife ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.