aquatherm green pipe er det alsidige polypropylenrørsystem til vand fra hanen og industrielle applikationer

Som verdens største producent er aquatherm førende inden for udvikling af polypropylenrørsystemer (PP).
green pipe er et topmoderne multilayer- og fiberforstærket kompositrør, der er tilpasset fremtidige byggeprojekter. Hele systemet er korrosionsbestandigt og er lavet af kemisk inert polypropylen.
Da systemet er helt fri for tungmetaller og giftige kemikalier, er det ideelt til postevand, men du kan også bruge green pipe rørsystem til for eksempel bryggeriinstallationer, svømmebassiner, skibe eller til transport af kemikalier.

green pipe rørsystem har gennemgået strenge miljøtest, er det også velegnet til brug i et miljøbygningsprojekt.
aquatherm rørsystemer bidrager med point til dit LEED-projekt og har en EPD udstedt af tredjeparter.
aquatherm green pipe fra ReTherm Kruge blev tidligere kaldt Fusiotherm.

Glasfiberforstærket polypropylen (PP) teknologi

Rørsystemerne fra aquatherm og ReTherm Kruge er lavet af glasfiberforstærket polypropylen. Rørene er lavet af tre lag og ekstruderet med et glasfiberforstærket mellemlag, hvilket styrker røret og forhindrer uønsket ekspansion og sammentrækning. green pipe er en kombination af innovativ produktionsteknologi og udvikling af pp materiale sammensætning. green pipe til brugsvand har tyndere godstykkelse og lavere vægt, men har større kapacitet og overlegne tekniske egenskaber. green pipe fås i dim. 16 – 450 mm, hvilket betyder stor kapacitet og er optimalt for alle typer projekter.

ReTherm Kruge AB's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.