Rubberproff har vokseværk!

Du kan nu få skåret gummipakninger i alverdens materialer og former hos Rubberproff!

Rubberproff vokser og vokser – og det gør vores kompetencer også. Med vores nyeste ”kollega”, vores Flashcutter, kan vi nu tilbyde dig specialskåret gummipakninger lavet ud fra din tegning til dit projekt.

Vi kan skære den i lige den form, dimension, motiv og i den kvalitet, du ønsker. Det eneste, du skal gøre, er at sende os en tegning af din ønskede pakning – eller lave den i samarbejde med vores team, samt den ønskede kvalitet. Så klarer vi resten.

Ønsker du en konsultation, rådgivning eller andet? Så hjælper vi også med det! Det er nemlig helt uforpligtende at tale med os – og få et tilbud – vi har nemlig ingen gebyrer eller startomkostninger. Så tøv ikke med at kontakte os.

Du kan læse meget mere om skåret pakninger og vores flashcutter her

Rubberproff ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.