Større effektivitet i produktionen med igus letvægts polymere glidelejer i iglidur

Nyt prisbillig drylin glideleje sikrer hurtige, smørefri bevægelser

igus, en specialist i motion plastics, viser hvad plast kan gøre med sit første drylin W lineære leje fremstillet udelukkende af tribopolymerer. Lineærlejet er udviklet specifikt for lineære bevægelser. Med kun ti gram, er det hurtigt at installere, vibrationsdæmpende, smørefrit og ideelt for transportable applikationer. At det er sprøjtestøbt gør det meget økonomisk. Det sprøjtestøbningsoptimerede design reducerer også vægten, sænker den påkrævede lineære systemdrevsenergi.

Slidstærk, let og prisbillig: det nye drylin W lineærleje fra igus. Det er fremstillet helt i polymerer, så det kan produceres hurtigt, enkelt og økonomisk ved sprøjtestøbning. Foring og lineært hus er kombineret i en enkelt komponent der forenkler håndtering, fra lager til installation. iglidur polymere lejer vejer op til 84 % mindre end klassiske lineære lejer med deres huse af metal. Der er derfor mindre masse at bevæge, hvilket reducerer kraft,. motoreffekt og energiforbrug. Det slanke leje, vejer kun ti gram, ved dimensionen 10, har mange fordele for dem der er nye i lineær teknologi og med behov for en enkel lineær føring for applikationer som justering af enheder på bord, kameraer, sensorer eller skærme. Lejerne er fremstillet af iglidur JB, en tribologisk optimeret højtydende polymer, så der er ikke behov for smøring eller vedligeholdelse og det er slidstærkt og modstandsdygtig for støv og snavs. Det sorte materiale er kendetegnet ved sin meget lave friktionskoefficient ved tør drift og meget lav stick-slip tendens. Det polymere leje kan håndtere belastninger på op til 25 newton uden problemer, som det er påvist ved tests på vores eget 3.800 kvadratmeter store interne testlaboratorium i Köln. Det er også slagfast og robust men stadig elastisk og dæmpende så det kan absorbere og fordele vibrationer.

Økonomisk econ system med et elegant design

Det nye leje kan nemt installeres på enhver drylin W enkeltskinne eller dobbeltskinne. Hvis brugeren leder efter en prisbillig lineær føring, er igus’ klart anodiserede drylin W WS-CA aluminiumsskinne et godt valg. Kombinationen af de to materialer – blank aluminium og sort lejemateriale – giver brugeren en komplet løsning med et enkelt, elegant design.

Flere oplysninger om det nye iglidur polymerleje kan findes her

LÆS også: Igus – Nyt triflex TRX energiforsyningssystem revolutionerer 3D bevægelser på robotter
Igus ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.