Protech – Har du en plan-B for din forsyningskæde?

Lukkede fabriksfaciliteter på grund af en pandemi, eller en forstyrrelse i en sejlrende kan opstå på ét sekund og kan have ødelæggende konsekvenser, derfor er det vigtigt at virksomheder gennemgår deres forsyningskæder og sørger for en backup. 

Additiv fremstilling er ikke løsningen for alle fremstillingsmetoder, men når der opstår problemer i den normale forsyningskæde, kan 3D-print være et alternativ der kan forsyne produktionen, indtil den normale forsyningskæde er tilbage på fuld drift.

Ved at holde produktion lokal, enten med et servicebureau eller med eget udstyr, skabes der kortere, fleksible og mere effektive forsyningskæder. Dette bidrager ikke kun til miljøgevinster og besparelser i transporten, men giver også mulighed for kun at producere det styktal som skal til – når det er nødvendigt.

Skab en bæredygtig forsyningskæde med Protech
Protech hjælper dig med at gennemgå din forsyningskæde, identificere risici og sårbarheder og anbefale en løsning inden for additiv fremstilling, der passer til din virksomhed.

Vi tilbyder forskellige fremstillingsmetoder fra Stratasys, der hovedsageligt anvendes i produktionen, enten døgnet rundt eller som et supplement. Kontakt Protech, og vi hjælper dig med at skabe modstandskraft og bæredygtighed i din forsyningskæde.

Læs hele artiklen her

LÆS også: Protech – Professionel 3D-metalprinter fra 465.000 DKK
Protech Danmark ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.