MOVO 3015 – Nyhed til mobile pallereoler

Mobile pallereoler MOVO – den ultimative lagerløsning – bliver nu endnu mere fleksibelt med lanceringen af det nye system MOVO 3015.

Med muligheden for at bære endnu tungere læs end tidligere, 15 ton pr. hjul, er MOVO 3015 den perfekte løsning til mobile pallereoler med høj belastningsevne. Kapaciteten går op til 60 ton pr. dobbeltsektion, og det gør systemet til en af de bedste løsninger på markedet for opbevaring af tungt gods.

Leverandører af langgodsreoler

Denne nyudviklede løsning har den fordel at selv trucks med støtteben kan anvendes, og støttebenene kan køres sikkert ind under vognsektionen. Vores nye løsning defineres af samme høje kvalitet og robusthed som alle vore produkter.

Hvorfor skal du vælge MOVO som lagerløsning? MOVO giver fantastiske fordele, som f.eks.:

  • Pladsudnyttelse – med MOVO kan du spare op til 50% plads
  • Højere kapacitet – du kan lagre op til 80% mere med MOVO
  • Færre omkostninger – MOVO giver besparelser på energiomkostninger uanset om det er til lys eller nedkøling/opvarmning
  • Effektivitet – med MOVO har du fuld adgang til alle pallepladser
  • Alsidighed – MOVO tåler temperaturer mellem -30°C og +40°C, hvilket er den perfekte løsning til både køle- og fryselager
  • Kompatibelt med AGV, hvilket gør systemet til en fremtidssikret investering

En hurtig oversigt
Det brede udbud af MOVO systemer dækker alle behov, fra lette laster (op til 4 ton pr. hjul) over mellemtunge laster (8 eller 10 ton pr. hjul) til at klare tunge laster (12 eller 15 ton pr. hjul).

Hele vores MOVO-sortiment har følgende som standard:

  • Stort udbud af tilbehør
  • Passer til alle typer lagervarer
  • Den nyeste PLC-teknik til support af tilvalgsfunktioner, bl.a. tilslutning til internet for fjernsupport, samt touch skærme med tydelig grafisk display for optimal synlighed
  • Designet iht EU-direktiv 2006/42/EG og DK-EN 15095

Er MOVO en dyr investering? Det mener vi ikke at det er. Automatisering og semi-automatisering er fremtiden for lagerlogistikken. En investering som foretages nu, bidrager til at fremtidssikre virksomheden.

Et MOVO-system kan implementeres i eksisterende lagermiljø, og dermed kan virksomheden undgå en kostbar og tidskrævende flytning til nye og større lokaler.

Derudover giver MOVO effektivitetsgevinster som medfører lavere omkostninger: I kan opbevare mere på mindre plads og dermed sænke energiforbruget.

MOVO systemet giver især store energibesparelser på opvarmet lager, og fungerer uden problemer i temperaturer ned til -30°C. Netop af denne årsag er 95% af alle køle- og fryselagre i Europa udstyret med mobile pallereoler.

Et MOVO system kan konfigureres med truckgange på op til 90 m og med en højde på op til 15 m, samtidig med at samtlige paller er tilgængelige for truck.

Systemet er udformet med fokus på operatørens sikkerhed. Hvis en truck kører ind i en gang, mens vognen er i bevægelse, brydes en lysbarriere og anlægget stopper.

Når MOVO vognene bevæger sig, kører de med et blødt start/stop-system for at sikre skånsom åbning og lukning af gangene. Derved reduceres risikoen for skader på reoler og last.

Sikkerhedsfunktionerne omfatter:

  • Lydsignal før enhver kørsel
  • Blinkende lys under hele kørslen
  • Nødstop på hver vogn som øjeblikkeligt stopper hele systemet
  • Overvågning af hele MOVO-området via fotoceller for optimal sikkerhed
  • Personbeskyttelse på hver enkelt vogn via dobbeltrettede fotoceller i områder med gangtrafik
  • Overensstemmelse med EU-direktiv 2006/42/EG og DK-EN15095

I vores MOVO sortiment indgår også mobile grenreoler der er perfekte til opbevaring af lange produkter. Der findes ingen grænse for længden på de lagrede produkter, og systemet har varierende grenlængder til større produkter, hvilket vi kan tilpasse i konstruktions- og produktionsforløbet.

Vort MOVO sortiment er alsidigt, med alternativer til alle typer af opbevaring, og med introduktionen af MOVO 3015 kan vi nu tilbyde MOVO systemer til endnu tungere last.

Vi kan også varetage løbende vedligehold og service, hvilket sikrer at dit lager altid præsterer optimalt, samtidig med at det overholder gældende lovkrav til sikkerhed.

Se Leverandører af Mobile pallereoler her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger