Mobile pallereoler

Mobile pallereoler - Leverandører af mobile pallereoler finder du i listen på denne side. Leder du efter noget andet end mobile pallereoler, så brug søgefeltet under denne boks.

Leverandører af og viden om mobile pallereoler:


Constructor Danmark A/S

Rorupvej 1
4320 Lejre
Tlf.: +45 46 32 80 08
E-mail: coda@constructor.dk

www.constructor.dk

Kompetencer: Dybdestabling, Dækreoler, Gennemløbsreol, Grenreoler, Hyldereoler, Lagerautomat, Lagerindretning, Lagerinventar, Lagerreoler, Langspændsreol, Mezzanin, Mobile pallereoler, Pallereoler, Palleudtræk, Plastkasser, Reolkontrol, Shuttle, Småvarereol, Stålreoler, Vægsystem

Læs mere om Constructor Danmark A/S


EUROPE RACKING DENMARK

Centervej 22
DK-4180 Sorø
Tel: +45 2388 8328
E-mail: henrik.carlsen@europe-racking.com

www.europe-racking.dk

Kompetencer: Dækreoler, Flytbare vægge, Grenreoler, Lagerreoler, Mezzaniner, Net vægge, Pallereoler

Læs mere om EUROPE RACKING DENMARK


Hans Høj Lagerinventar A/S

Allévej 60 C
2635 Ishøj, Danmark
Tlf.: 70 27 35 00
E-mail: office@hhl.dk

www.hhl.dk

Kompetencer: Affaldshåndteringsudstyr, Arkivreoler, Cykelstativer, Dækreoler, Gitterbure, Grenreoler, Ladvogne, Lagerindretning, Lagerkasser, Lagerreoler, Løfteborde, Løftevogne, Omklædningsskabe, Opbevaringsskabe, Pallereoler, Pallevogne, Reolsystemer, Stabelbare transportrammer, Stålreoler, Sækkevogne, Tipcontainere, Værkstedsvogne, Værkstedsinventar

Læs mere om Hans Høj Lagerinventar A/S


Max-Consult ApS

    

 

Max Frandsen
Tlf.:+45 8161 4790
E-mail: max@max-consult.dk

www.max-consult.dk

Kompetencer: Intern transport, Akkumulerende conveyor i samarbejde med ContiFlow, Emnetransport for emner op til 100kg i samarbejde med svenske MH Modules AB, Løfteborde i samarbejde med svenske Marco AB, Palleconveyor og nøglefærdig special automatik i samarbejde med Gipo Sp. z.o.o., Transfervogne og håndteringsudstyr i samarbejde med Q-System, Lagerreoler og indretning i samarbejde med Lagerteknik.dk, Volume scanning af emner eller paller i samarbejde med Scaletronic, Standardconveyor, Specialconveyor, Reolconveyor, Palleconveyor, Båndconveyor, Contiflow-conveyor

Læs mere om Max-Consult ApS


Plastipol-Scheu Nordic ApS

H. P. Hansens Plads 32
4200 Slagelse
Tlf. 69 15 70 75
Mail: info@plastipol-scheu.dk

www.plastipol-scheu.dk

Kompetencer: Kompetencer: Producent og leverandør af bilindretning til alle typer af varebiler til den professionelle bruger. Producent og leverandør af lager- og arbejdspladsindretning, lagerkasser, stabelkasser, lagerreoler, arbejdsborde, plastkasser, lagerløsninger, reolsystemer mm.

Læs mere om Plastipol-Scheu Nordic ApS


RAJA PACK

Tlf.: 44 58 77 00
E-mail: info@rajapack.dk

www.rajapack.dk

Kompetencer: Emballage, tape

Læs mere om RAJA PACK


Reol Hansen ApS

Søbækvej 2
8740 Brædstrup
Tlf.: 75 75 44 55
E-mail: jens@reolhansen.dk

www.reolhansen.dk

Kompetencer: Lagerinventar, lagerreoler, pallereoler, letpallereoler, grenreoler, specialreoler, dækreoler, arbejdsborde, filebænke, reoler med kasser, plastkasser, mezzanin

Læs mere om Reol Hansen ApS


Reollageret.dk

Industrivej 51
6740 Bramming
Tlf.: +45 2481 2844
E-mail: info@reollageret.dk

www.reollageret.dk

Kompetencer: Grenreoler, Lagerreoler, Pallereoler, Plastkasser, Værksteds Inventar

Læs mere om Reollageret.dk


Skov Industri A/S

Gl Grandvej 4
5580 Nørre Aaby
Tlf.: 63424242
E-mail: firma@skov-industri.dk

www.skov-industri.dk

www.skærmvæggen.dk

Kompetencer: Akustik, Støjdæmpning, Ruminddeling/kontor/kontrol- og pauserum, Renrum, Flytbart rum, Smith Reoler, Mezzanin, Akustikregulering, Skærmvægge

Læs mere om Skov Industri A/S


Thanex A/S

Hovedkontor:
Theilgaards Allé 17
4600 Køge

Jylland kontor:
Marsalle 113
8700 Horsens

Tlf.: 46 18 69 69
E-mail: info@thanex.dk

www.thanex.dk

Kompetencer: Dybdestabling, Dækreoler, Gennemløbsreol, Grenreoler, Hyldereoler, Lagerautomater, Lagerindretning, Lagerinventar, Lagerreoler, Mezzanin, Mobile pallereoler, Nethylde, Pallereoler, Plukreoler, Reoleftersyn, Rullebaner, Shuttle, Sikkerhedsudstyr, Stål reoler, Værksted indretning

Læs mere om Thanex A/S


Constructor – MOVO 3015 – Nyhed til mobile pallereoler


27.jan 2022


Mobile pallereoler MOVO - den ultimative lagerløsning – bliver nu endnu mere fleksibelt med lanceringen af det nye system MOVO 3015.

Med muligheden for at bære endnu tungere læs end tidligere, 15 ton pr. hjul, er MOVO 3015 den perfekte løsning til mobile pallereoler med høj belastningsevne. Kapaciteten går op til 60 ton pr. dobbeltsektion, og det gør systemet til en af de bedste løsninger på markedet for opbevaring af tungt gods.

Denne nyudviklede løsning har den fordel at selv trucks med støtteben kan anvendes, og støttebenene kan køres sikkert ind under vognsektionen. Vores nye løsning defineres af samme høje kvalitet og robusthed som alle vore produkter.

Hvorfor skal du vælge MOVO som lagerløsning? MOVO giver fantastiske fordele, som f.eks.:

 • Pladsudnyttelse – med MOVO kan du spare op til 50% plads
 • Højere kapacitet – du kan lagre op til 80% mere med MOVO
 • Færre omkostninger – MOVO giver besparelser på energiomkostninger uanset om det er til lys eller nedkøling/opvarmning
 • Effektivitet – med MOVO har du fuld adgang til alle pallepladser
 • Alsidighed – MOVO tåler temperaturer mellem -30°C og +40°C, hvilket er den perfekte løsning til både køle- og fryselager
 • Kompatibelt med AGV, hvilket gør systemet til en fremtidssikret investering

En hurtig oversigt
Det brede udbud af MOVO systemer dækker alle behov, fra lette laster (op til 4 ton pr. hjul) over mellemtunge laster (8 eller 10 ton pr. hjul) til at klare tunge laster (12 eller 15 ton pr. hjul).

Hele vores MOVO-sortiment har følgende som standard:

 • Stort udbud af tilbehør
 • Passer til alle typer lagervarer
 • Den nyeste PLC-teknik til support af tilvalgsfunktioner, bl.a. tilslutning til internet for fjernsupport, samt touch skærme med tydelig grafisk display for optimal synlighed
 • Designet iht EU-direktiv 2006/42/EG og DK-EN 15095

Er MOVO en dyr investering? Det mener vi ikke at det er. Automatisering og semi-automatisering er fremtiden for lagerlogistikken. En investering som foretages nu, bidrager til at fremtidssikre virksomheden.

Et MOVO-system kan implementeres i eksisterende lagermiljø, og dermed kan virksomheden undgå en kostbar og tidskrævende flytning til nye og større lokaler.

Derudover giver MOVO effektivitetsgevinster som medfører lavere omkostninger: I kan opbevare mere på mindre plads og dermed sænke energiforbruget.

MOVO systemet giver især store energibesparelser på opvarmet lager, og fungerer uden problemer i temperaturer ned til -30°C. Netop af denne årsag er 95% af alle køle- og fryselagre i Europa udstyret med mobile pallereoler.

MOVO

Et MOVO system kan konfigureres med truckgange på op til 90 m og med en højde på op til 15 m, samtidig med at samtlige paller er tilgængelige for truck.

Systemet er udformet med fokus på operatørens sikkerhed. Hvis en truck kører ind i en gang, mens vognen er i bevægelse, brydes en lysbarriere og anlægget stopper.

Når MOVO vognene bevæger sig, kører de med et blødt start/stop-system for at sikre skånsom åbning og lukning af gangene. Derved reduceres risikoen for skader på reoler og last.

Sikkerhedsfunktionerne omfatter:

 • Lydsignal før enhver kørsel
 • Blinkende lys under hele kørslen
 • Nødstop på hver vogn som øjeblikkeligt stopper hele systemet
 • Overvågning af hele MOVO-området via fotoceller for optimal sikkerhed
 • Personbeskyttelse på hver enkelt vogn via dobbeltrettede fotoceller i områder med gangtrafik
 • Overensstemmelse med EU-direktiv 2006/42/EG og DK-EN15095
   

MOVO

I vores MOVO sortiment indgår også mobile grenreoler der er perfekte til opbevaring af lange produkter. Der findes ingen grænse for længden på de lagrede produkter, og systemet har varierende grenlængder til større produkter, hvilket vi kan tilpasse i konstruktions- og produktionsforløbet.

Vort MOVO sortiment er alsidigt, med alternativer til alle typer af opbevaring, og med introduktionen af MOVO 3015 kan vi nu tilbyde MOVO systemer til endnu tungere last.

Vi kan også varetage løbende vedligehold og service, hvilket sikrer at dit lager altid præsterer optimalt, samtidig med at det overholder gældende lovkrav til sikkerhed.


Constructor – Mobile pallereoler giver mere oppe-tid til Claus Sørensen
Med det nye frysehus på Hirtshals havn har Claus Sørensen været i stand til at insource al opbevaring til egne faciliteter

Takket være et nyt styresystem på de mobile pallereoler, der har enkle og hurtige reset-funktioner, har virksomheden nu større oppe-tid.

Frysehuschef Morten Jensen forventer et driftsikkert lager, hvor mekanikken virker. Det bliver der også brug for, når Claus Sørensen skal holde trit med den progressive havn der kalder sig "Port of Scandinavia".