Hav altid hjemmetest ved hånden i kampen mod Corona

Der er godt nok mange ting, som vi alle sammen må regne med at skulle gøre anderledes i hverdagen, hvis vi skal neddæmme Corona. Det er en sygdom, der efterhånden er blevet så udbredt, at den kan være svær helt at undgå. Når det er sagt, er det selvfølgelig altid værd at forsøge alligevel. Vi skal blandt andet gøre vores for at opfange virusset hos os selv, inden vi når at give det videre til andre. I den forbindelse er det utroligt vigtigt at blive testet, også selvom du er vaccineret. Du kan gøre det nemmere for dig selv at være opmærksom på virusset ved at tage en hjemmetest, inden du tager nogle steder hen.

Hvor sikker er en hjemmetest?

Der har selvfølgelig allerede været en del snak om, hvor stor sikkerheden er ved lige netop denne form for prøve. Det er nemlig hverken fra producentens eller regeringens side nogen hemmelighed, at sikkerheden ikke er på 100%. Du kan med andre ord ikke stole blindt på svaret.

Når du tjekker dig selv for Coronavirus, så vil du dog have en større sandsynlighed for at fange den sygdom, du måske ikke vidste, du bar rundt på.

Med denne type test kan du altså få en ekstra sikkerhed. Den erstatter bare ikke de mere sikre forholdsregler og skal derfor kun bruges som et ekstra tiltag.

Pas på dig selv og dem omkring dig

Det er altså fortsat vigtigt, at du passer på dig selv og din omgangskreds. Du skal altså stadig, selvom du har valgt at teste dig selv hjemmefra, tage en PCR-test, hvis du er i tvivl. Derudover skal du huske at holde afstand og at have god håndhygiejne for ikke at smitte.

Du kan dog vælge at gøre de regelmæssige prøver til en del af hverdagen ved altid at have muligheden for at klare det hjemmefra.

LÆS også: Nyt stort PLM samarbejde i Norden
Hav altid hjemmetest ved hånden i kampen mod Corona's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger