KYOCERA FINECERAMICS har udviklet nyt stærkere keramisk zirconia materiale til krævende anvendelser

Baseret på vores højtydende keramiske materialer og vores kunders robuste processer og krav, har Kyocera udviklet et nyt Zirconia materiale, som vi kalder FZM+.

Med dette nye keramiske materiale vil KYOCERA Fineceramics kunne øge sine markedsandele for bl.a. nye pumpe- og ventilapplikationer med højere krav såsom højere tryk og højere sikkerhedsfaktorer.

Det nye materiale DEGUSSIT FZM + har fremragende egenskaber som:

  • Højere brudsejhed
  • Bedre trykstyrke og kraft
  • Høj hydrotermisk modstand
  • Lavt elasticitetsmodul

Viden om ildfaste kakler finder du her

Disse forbedrede egenskaber sammen med den allerede velkendte gode korrosionsbestandighed og høj kvalitet på overfladerne gør FZM + til en fantastisk materialekandidat til anvendelse i vanskelige og udfordrende miljøer.

Kyocera Fineceramics ser et øget marked, for eksempel inden for olie & gas og vedvarende energi segmenter for produkter som spalterør (spacer cans) i magnetdrevne pumper, ventilkomponenter, højtryksstempler, sensorkomponenter og flowmålere. Det nye keramiske materiale FZM+ tilbyder sikker og økonomisk drift!

For FZM+ ser Kyocera også et stort potentiale for andre applikationer såsom pumpehuse og rør, der er udsat for høje trykforskelle eller som styringer til trådtrækning og slibeudstyr.

Kyocera Fineceramics har over 60 års erfaring i produktion og udvikling af højtydende teknisk keramik. KYOCERA Fineceramics Nordics AB er ansvarlig for salg, marketing, projektledelse og teknisk rådgivning i Nordeuropa. Vores kontorer i Kista, Stockholm i Sverige og Næstved i Danmark har et erfarent ingeniør- og salgsteam i Norden til at understøtte vores kunder og markedssegmenter. Vores moderselskab KYOCERA Fineceramics Solutions GmbH og vores søsterselskab KYOCERA Fineceramics Precision GmbH er nogle af de ældste og mest velrenommerede virksomheder i Mannheim-området og i Selb-området i det sydlige Tyskland. KYOCERA Fineceramics Solutions GmbH, grundlagt i 1860’erne, har siden arbejdet med højtydende avanceret keramik og forbedringer af dets materialer og procesteknologier.

LÆS også: Skadesservice rådgiver – Få en fugtteknisk undersøgelse
KYOCERA FINECERAMICS har udviklet nyt stærkere keramisk zirconia materiale til krævende anvendelser's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger