Tork lancerer en biobaseret rengøringsklud

Tork lancerer en biobaseret rengøringsklud der hjælper virksomheder med at nå deres bæredygtighedsmål uden at gå på kompromis med kvalitet og effektivitet

Det Essity-ejede varemærke Tork® udvider nu sit sortiment for industriel rengøring med nye produkter og emballager – bl.a. den nye Tork Biobased Aftørringsklud Kraftig. Kluden er fremstillet af 99% plantebaserede fibre fra bæredygtige kilder. Produktet er certificeret som OK Biobased af den uafhængige organisation TÜV Austria. Med dette nye produkt samt flere opgraderinger af sortimentet, bidrager Tork til at styrke virksomheder ved at øge både deres effektivitet og deres bæredygtighed.

Kunderne efterspørger i stigende grad produkter, der kan hjælpe dem med at nå deres mål for bæredygtighed og samtidig øge deres produktivitet. Med et produkt som den nye Tork Biobased Aftørringsklud Kraftig kan virksomheder nyde godt af den højere kvalitet, som sikrer bedre absorbering og holdbarhed, bedre fnugbegrænsende egenskaber og lavere forbrug af opløsningsmidler, samtidig med at produktet mindsker deres miljøpåvirkning.

Tork gennemfører flere forbedringer i sortimentet med nye og bedre emballager, som bidrager til en cirkulær økonomi og mindsker forbruget af ny plast. De nye emballager er fremstillet af 30% genbrugsplast samt pap af 100% genbrugsfibre.

CO2-aftrykket for Tork exelCLEAN® klude er gennem det seneste årti mindsket med 28%*, og opgraderinger af vores produkter har sikret mere effektiv dispenserfunktion. Tork Aftørringsklude ligger nu i interfold bundter, som gør dem nemmere og hurtigere at få fat i. En-ad-gangen dispenserfunktion mindsker produktspild, da det giver brugerne bedre mulighed for kun at tage det, de har behov for.

Bæredygtighed er blevet en vigtig faktor for kundernes valg. Tork produkter og emballager er designede til at optimere effektiviteten og levere på bæredygtighed uden at gå på kompromis med de høje standarder for kvalitet og performance.

* Livscyklusanalyse udført af Essity og verificeret af IVL Svenska Miljöinstitutet i april 2021 med Tork exelCLEAN® i 2011 som reference.

LÆS også: Tork præsenter Washstation Dispenser
Tork's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger