PFA vælger Peoples grundet produkternes fleksibilitet

PFA er ved at renovere hele deres domicil på Østerbro. Det betyder flere klimavenlige tiltag og et af dem er central affaldssortering, som er nemt for medarbejderne at bruge. Den ene halvdel af bygningen blev færdig for lidt over et år siden, og nu er turen kommet til den anden halvdel.

Da PFA for godt 13 måneder siden flyttede ind i den ene halvdel af deres ny-renoverede domicil var det udstyret med affaldssortering fra Peoples. Det var ikke pensionsselskabets første møde med affaldssortering, men med Peoples løsning blev det meget nemmere og meget mere effektivt. Det fortæller Benny Kromann, Head of Facility Service hos PFA:

”Da der er et krav om at sortere affald i Københavns Kommune, sorterede vi også inden renoveringen, men slet ikke på denne elegante og intelligente måde som Peoples tilbyder. Vi prøvede alt muligt forskelligt af som f.eks. almindelige spande, men folk kunne ikke finde ud af det.”

Hans erfaring er, at det bliver en del nemmere at få folk til at sortere, hvis det er nemt og intuitivt. Derfor fremhæver han, at man udover indkastene, som indikerer, hvad der skal i hvor, også har folie på forsiden, der viser, hvor man f.eks. skal smide sit papir hen…

Læs resten af casen her

Peoples.dk's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger