Geopal – GJD-L3C – alarmcentralen mod ammoniak

Man skulle næsten tro, at det var en karakter fra Star Wars med dens robot-lignende udseende og navn, men i virkeligheden er det en robotkæmper mod ammoniak, som vores produktion har bygget specielt til vores norske kunde. Vores kunde er en industriel kølevirksomhed, som udvikler køleløsninger til fiskeindustrien, hvor der blandt andet anvendes ammoniak (NH3) som kølemiddel.

Når kølemidlet er NH3, kan der være risiko for udslip af giftige gasser samt eksplosionsfare, og derfor er der behov for gasovervågning. GJD-L3C bruges hvor der kun er brug for ét målepunkt, dvs. én detektor. I vores kundes tilfælde er der behov for to målepunkter, og derfor har vores produktion tilsluttet to detektorer.

Den aktuelle gaskoncentration fremgår af et display på monitoren, og monitoren er designet til at modtage og behandle signalet fra de tilsluttede GJ-EX detektorer, udføre nødvendig signalbehandling samt afgive varsel og alarm, og ved eventuelle gasudslip skal gasdetekteringen have til formål at lukke ned for anlægget eller processen, og/eller der kan være tale om varsling af medarbejdere. 

GJ-EX er en eksplosionssikker detektor og sammen med alarmcentralen GJD-L3C skaber den et sikkert og trygt arbejdsmiljø for vores norske kunde.

Har du også behov for at bekæmpe ammoniak eller andre giftige gasser? Geopal bekæmper alle slags gasser, og vi finder gerne en løsning der dækker netop dit behov!

Kontakt os for at høre nærmere.

LÆS også: Geopal rider med på PtX-bølgen og lægger sig ud
Geopal System A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger