LINAK – LC1 – det optimale valg til forskellige applikationer

Med tilføjelsen af LC1 løftesøjlen udvider LINAK det alsidige produktsortiment med en ny tredelt løftesøjle i aluminium. Den nye LC1 gør det muligt at designe din applikation uden at gå på kompromis med effektivitet, kvalitet og stabilitet.

Det robuste design og den høje løftekraft kombineret med en behagelig lyd sikrer, at løftesøjlen passer perfekt til en lang række applikationer, lige fra forskellige hospitals- og plejeapplikationer til DESKLINE®-løsninger. Det strenge og konsekvente testprogram fra LINAK® sikrer driftsikre og højtydende produkter. LC1 løftesøjlen er af høj kvalitet og styrker LINAKs brand.

Den ideelle løftesøjle til mellemstore hospitals- og plejeapplikationer

LC1 tilfører kraft og stabilitet til din applikation og har en løftekapacitet på op til 4.000 N i tryk og 2.000 N i træk samt en lang række tilpasningsmuligheder. Løftesøjlens kompakte form og strømlinede design gør den nem at integrere i vores næste generation af applikationer, uden at gå på kompromis med effektivitet, kvalitet eller design. LC1 er skræddersyet til brug i hospitals- og plejeapplikationer som lejer, borde og behandlingsstole, hvor styrke og stabilitet er et must.

Den nye LC1 er udviklet til at håndtere tunge laster, og dens stærke og stabile teleskopdesign giver både kraft og højde, hvor der er behov for det. Derudover gør den elegante og rengøringsvenlige overflade kombineret med nyt design det nemt at rengøre søjlen og opretholde et højt hygiejneniveau. Plejepersonalet og den plejekrævende person vil sætte pris på den nemme og hurtige justering, der sikrer god ergonomi og stabil placering af løftesøjlen.

LC1 kan bidrage til at afhjælpe manglen på ressourcer i sundhedssektoren og det stigende antal ældre, der har brug for pleje, ved at sikre en glidende og ergonomisk korrekt justering i alle situationer. Det er en stor fordel for alle at fokusere på ergonomi i arbejdsrutinerne.

Du kan læse mere om den nye LC1 til hospitals- og plejeapplikationer på produktsiden eller på siden The power of choice.

Vælg LC1 til forskellige DESKLINE® applikationer til områder med høj belastning

LINAK LC1 DESKLINE løftesøjlen har en løftekraft på op til 4.000 N og en hastighed, der sikrer perfekt justering af selv de tungeste konsoller og arbejdsstationer – i en kvalitet, du kan stole på. Tilføj designfleksibilitet og ergonomi, og få den perfekte systemløsning til dine missionskritiske applikationer.

LC1 DESKLINE er udviklet med fokus på lang slaglængde og kompakt indbygningsmål, så den passer til brugere i forskellige højder og med optimal ergonomi. LC1 DESKLINE-versionerne er kompatible og godkendt til CBD6S kontrolboksen og fungerer sammen med alle betjeninger – simpel Plug & Play™. Kombinationen af høj løftekraft, robust design og højt bøjningsmoment gør løftesøjlen til et optimalt valg, når der skal være fokus på styrke og pålidelighed.

Besøg vores produktside eller vores applikationsside Kontrolrumsbordefor at læse om LC1 DESKLINE-versionens rolle i forhold til at fremme det fremtidige design af kontrolrumsborde .

LÆS også: LINAK – DL PLUS™ High-speed – Imødekommer nutidens krav til ydeevne og design
LINAK Danmark A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger