SSI SCHÄFER – PR 600 pallereoler til WIDEX

Widex i Allerød har valgt at få installeret PR 600 pallereoler med udtrækshylder fra SSI SCHÄFER. Derudover har SSI SCHÄFER monteret en traverskran over reolanlægget, så medarbejderne hos Widex nemt og ergonomisk korrekt kan løfte tunge støbeforme af og på hylderne. Widex er meget glade for deres nye lager, hvor levering og installering er gået lige efter planen.

Det multifunktionelle PR 600 pallereolsystem til store lastbærere fra SSI SCHÄFER skaber overblik og giver mere effektive opbevaringsprocesser. Der er mulighed for en bred vifte af applikationer takket være individuelt tilbehør. Derudover imponerer systemet med maksimal fleksibilitet samt ubegrænset modularitet og skalérbarhed. 

LÆS også: Samarbejde mellem Henrik Hansen Automobiler A/S og SSI SCHÄFER
SSI SCHÄFER A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.