Movetec – Ny serie af fjernbetjeninger

Movetec har lanceret en ny serie af fjernbetjeninger – MCB-LC-serien – hvor der er standard Wi-Fi i alle styringer. Det er også muligt at bestille fjernbetjeninger med Bluetooth opkobling og Gyro-sensor, der kan stoppe systemet ved en kollision med noget uventet. MCB-LC styringerne kan betjenes med en lille fiks fjernbetjening (selvklæbende) der rækker op til 100m. Styringen kan også betjenes via iPhone eller Android smartphone med 2 nye Android/IOS apps. Som yderligere features kan der nu styres op til 32 stk. løftesøjler eller aktuatorer synkront!

LÆS også: MOVETEC lancerer ny 3D KONFIGURATOR til nem design og konfiguration af MOVETEC´s løftesøjler
Movetec Solutions ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger