Leuze – Hurtig og præcis detektion af de mindste objekter

De nye gaffelsensorer i GS 04B og GS 08B serierne fra Leuze detekterer selv de mindste objekter med absolut pålidelighed. De er ideelle til pålidelig detektering i high-speed applikationer.

Selv de mindste objekter kan detekteres pålideligt – som det er vist med de nye Leuze GS 04B og GS 08B serier gaffelsensorer. De detekterer objekter, der er så små som 0,05 mm i diameter. Takket være deres høje skifte frekvens på op til 10.,000 Hz er dette også muligt i hurtige automatiseringsprocesser. Brugerne får fordele af maksimum fleksibilitet: Sensorerne i GB 04BV serien fås i fjorten forskellige gaffelvidder – fra 5 til 220 millimeter. GS(L) 08B serien fås i fire gaffelvidder, fra 30 til 120 millimeter. Det gør dem egnede til en bred vifte af industrier – for eksempel i emballagesektoren eller til teknologier til montering og håndtering.

Hurtig montering og konfigurering
Sensorernes kompakte udformning kombinerer sender og modtager i ét hus. Det muliggør enkel og hurtig montering uden justeringsarbejde, og medfører en høj grad af betjeningssikkerhed. Takket være sin kompakte design kan Leuzes gaffelsensorer også integreres på steder, hvor der er meget lidt plads til rådighed. De nye gaffelfotoceller i serien GS 04B kan også leveres med ekstra stor gafler fra 170 op til 220 millimeter, det kan således installeres i applikationer med større objekter.

Sensorerne i GS 04B og GS 08B serierne kan konfigureres enten via IO-Link eller manuelt via potentiometer. Justering af følsomhed og lys/mørk detektering sikrer maksimal pålidelighed. Det er nyttigt når det drejer sig om høje krav til hygiejne og resistens overfor rensemidler: GS(L) 08B serien er monteret i et robust, modstandsdygtigt og rent-rum kompatibelt V4A rustfrit stålhus. Det er ECOLAB certificeret, og overholder de høje specifikationer i beskyttelsesklasse IP67.

LÆS også: Tips til at vælge den rette el-løsning
Leuze – Hurtig og præcis detektion af de mindste objekter's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger