Siemens – Et sikkert valg er blevet endnu smartere

Siemens’ SENTRON beskyttelsesprodukter med måle- og kommunikationsfunktion giver dig øget overblik over forsyningen baseret på data og analyse.

Digitalisering af bygninger og anlæg har mange fordele, men skaber også nye udfordringer. For hvordan beskytter man de elektriske installationer mod kortslutning, overbelastning og funktionssvigt – og sikrer en energieffektiv og stabil drift? Det har vi svaret på!

Digitalisering af bygninger og anlæg har mange fordele, men skaber også nye udfordringer. For hvordan beskytter man de elektriske installationer mod kortslutning, overbelastning og funktionssvigt – og sikrer en energieffektiv og stabil drift? Det har vi svaret på!

God beskyttelse mod fejl i anlæg og systemer

Siemens har udviklet SENTRON beskyttelsesprodukter med måle- og kommunikationsfunktion. Det giver dig en smart løsning, som både beskytter mennesker, anlæg og systemer – og samtidig er en effektiv tilgang til pålidelig og fejlfri energidistribution. Enhederne beskytter installationen og dermed også de tilsluttede komponerer. Opstår der overbelastning, kortslutning eller lysbue, afbryder enhederne den berørte sektion.

Indsamling af data giver større forsyningssikkerhed

Enhederne indsamler løbende data, så overskridelse af øvre eller nedre grænser kan opdages i tide – og afbrydelse af forsyningen kan undgås. Siemens SENTRON beskyttelsesprodukter kan også varsle om funktionsfejl i anlægget. Endelig gør dataopsamlingen det muligt at holde øje med antal driftstimer og komponentens aktive afbrydelser og dermed med komponenternes levetid. Så er det lettere at planlægge vedligeholdelse, skifte enheder i tide og sikre en stabil drift.

Trådløs kommunikation sikrer overblik

5SL6 COM MCB’erne og 5SV6 COM AFDD/MCB’erne med måle- og kommunikationsfunktion indsamler information om koblingsstatus og fejl i kredsløbet. For standard- beskyttelsesprodukter såsom 5SV1 RCBO’erne (kombiafbrydere) kan data indhentes via 5ST3 AS/FC enheden. Oplysningerne indsamles af 7KN Powercenter 1000-kommunikationsmodul over en trådløs forbindelse og transmitteres via en passende gateway til mobile enheder, pc’er eller IoT-interfaces på højere niveau. Visualisering og evaluering kan således også ske i cloud-applikationer uafhængigt af lokation.

LÆS også: Siemens – SIMOGEAR med DRIVE-CLIQ-encoder
Siemens A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.