Bæredygtig vandtætning med Velosit Danmark

Velosit Danmark er med når BAM Danmark A/S og Johannes Fog A/S bygger bæredygtigt og multifunktionelt. Konstruktionen får et udvidet anvendelsesområde, og betegnes som et multifunktionelt hus, med stor fokus på bæredygtighed. Det 6 etagers store byggeri indeholder, udover byggemarked, et auditorium med plads til 300 personer, et produktionskøkken, uddannelsesfaciliteter til CPHbusiness, 55 kollegieboliger, caféområde, samt kontor- og butikslejemål.

Teknisk bæredygtighed
Teknisk bæredygtighed og vedvarende energi er indtænkt i konstruktionen i form af solceller, hvor energiberegningen i byggeriet anviser ca. 600 m2 solceller. Dette reducerer energiforbruget i ganske stort omfang. Tagkonstruktionen udføres overvejende som grønt sedumtag, der næsten er et helt CO2 neutralt produkt og samtidigt aflaster afledningen af regnvand effektivt, ved fordampning og forsinkelse.

Et åbent og levende sted
Byggeriet introducerer nye handelsmuligheder, uddannelsestilbud, kollegieboliger og et spændende byrum, hvilket gør bygningen til en magnet for blandet liv i nærområdet og inviterer udefrakommende til området, med en høj grad af tilgængelighed.

Velosit i hovedindgangen
Velosit Danmark har efter god dialog med BAM Danmark A/S hjulpet med sprøjtemembranen VELOSIT WP120 til vandtætning af betonrampen, som senere bliver hovedindgang via en flot åben trappe. Som midlertidig vandtætning af huldæk er der anvendt VELOSIT CW111 hvor fokus har været på tætning af vandrette elementsamlinger og huldæks udstøbninger, for at sikre en tør og derved hurtigere aptering i underliggende etager.
Begge produkter er med lav VOC og valgt med bæredygtighed i fokus, især omkring tætning af huldæk, hvor CW111 må bygges med ind i konstruktionen samt giver en arbejdsgang mindre idet denne ikke skal fjernes senere hen og destrueres.

Har du et projekt, hvor bæredygtighed og vandtætning skal kombineres er vi hos Velosit Danmark altid klar med løsningsforslag.

Velosit Danmark ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger