Geopal – Er din arbejdsplads sikker?

Er der gasdetektering i din parkeringskælder? Eller har du sørget for gasdetektering, når du arbejder i kloakken eller på fertilitetsklinikken? Gasdetektering er nødvendig mange steder, hvor der kan opstå risiko for personsikkerhed og mange tænker ikke over, at der netop på deres arbejdsplads kan være risiko for udslip af giftige gasser eller dampe. Se bare denne liste over områder, som typisk har behov for gasdetektering:

• Kraftvarmeværk • Biogasanlæg • Truckladerum/batteriladestationer/UPS anlæg • Marine• Køleanlæg • Parkeringskældre • Renseanlæg • Byggepladser • Rør- og kanalmontage • Uddannelsesinstitutioner • Medicoindustri-Laboratorier • Destillerier/bryggerier • Energiselskaber • Garageanlæg/autoværksteder • Hospitaler • Fertilitetsklinikker • Cannabis-laboratorier • Restaurationskøkkener/Hoteller • Container/Lukkede rum/Kedelrum • Spildevand • Kloakarbejde • Ingeniørgange • Kemikalieopbevaring • Pumpestationer • Slagterier • Svejsearbejde

Er din arbejdsplads på denne liste?

Så kontakt os, så sørger vi for, at du har den helt rette opsætning, så både du og dine kollegaer kan arbejde sikkert og trygt.

Læs også om de forskellige anvendelsesområder for gasdetektering her.

LÆS også: Geopal har egen produktion
Geopal System A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger