Produal – Opret trådløst Modbus-netværk med W-Modbus-bro

Trådløs Modbus er nu tilgængelig – konverter enhver Modbus RTU-enhed til trådløs, og glemt alt om kablerne!

Med den trådløse W-Modbus-bro kan du oprette et trådløst Modbus RTU-netværk, der sikrer standardiseringen af netværket. Ved at konvertere Modbus-signalerne til MiraMesh-signaler kan du sende Modbus-målemeddelelserne trådløst med lav ventetid. 

Denne mulighed reducerer behovet for styrekabler i dine Modbus-installationer markant, hvilket sparer værdifuld tid og omkostninger i forbindelse med planlægning af installation, kablingsføring, sløjfe forbindelser og fejlfinding. Et trådløst Modbus-system er også et fremragende valg til Modbus-projekter, hvor kabler ikke ønskes eller er umulige at bruge.

Den trådløse Modbus-bro, der bruges til konvertering, kan konfigureres enten som en gateway, der er forbundet til Modbus-klienten, eller som en node, der er forbundet til Modbus-serveren med kabler. 

W-Modbus-broen anvender MiraMesh-netværket med de seneste nyskabelser inden for trådløs teknologi for at opnå ekstrem pålidelighed selv under de mest udfordrende radiomiljøer. Netværket kan bestå af op til 100 noder, og det anvender de internationale, licensfrie ISM-bånd på 2,4 GHz.

LÆS også: Produal – Nye funktioner i Proxima CU og Proxima CU-LH controllere
Produal's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger