Burkert – Fokus på skråsædeventil type 2000

Skråsædeventil type 2000 er en klassiker, der i flere årtier har haft en nøglerolle i mange automationsprocesser, og den er fortsat en vigtig del af vores produktprogram. Få indsigt i dens mange muligheder her.

Hvad indeholder Type 2000?

Indre værdier tilføjer karakter!

2/2-vejs skråsædeventilen Type 2000 CLASSIC, består af et pneumatisk drevet stempelaktuator og et strømlinet ventilhus lavet af rødgods eller præcisionsstøbt rustfrit stål. Den selvjusterende spindeltætning med integreret afstryger beskytter spindlen og aktuator optimalt mod aggressive medier og forurening. Dette muliggør drift med lav vedligeholdelse og sikrer en lang levetid, selv ved høje koblingscyklusser. Kun komponenter fremstillet af afprøvede materialer anvendes i produktionen. Type 2000 er især værdsat for sit robuste aktuator og den høje pålidelighed. Følgende video giver et indblik i det “indre”…

Læs mere og se video her

LÆS også: Inline flow- og koncentrationsmåling til drikkevareproduktion
Burkert Danmark A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.