HH Instruments – Fremragende lav flow følsomhed!

Magnetrol Thermatel® TD1 og TD2 kan benyttes både som en flow- eller niveauswitch. Denne termiske switch benytter også varmeoverførsel til måle flow og dette kan være på enten stigende eller faldende flow eller flow/ingen flow. Og derudover er har den fremragende lav flow følsomhed.Dette, samt egenskaber som løbende diagnostik og fejl-indikation, smal hysterese og hurtig responstid, gør TD1/TD2 til den mest avancerede switch med termisk teknologi.Switchen fås med ATEX, SIL og meget mere.

Læs mere om Magnetrol Thermatel® TD1 og TD2

Kontakt os for at høre mere:
Tlf.: 86 89 04 88
Mail: info@hhinstruments.dk

LÆS også: HH Instruments præsenterer Magnetrol Thermatel®
HH Instruments A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.