Unidrain – Nyt fleksibelt udløbshus med lav indbygningshøjde og to sideindløb

Tanken bag udvikling af endnu et lavt udløbshus er, at det skal lette håndværkernes arbejdsgang, sikre øget fleksibilitet og en nem vedligeholdelse for slutbruger.

Hos den danske designvirksomhed Unidrain har de sat sig for at gøre alt, hvad de kan for at sikre mere end blot et minimum af de mange krav og behov, som vvs-markedet møder dem med. Unidrains tilgang til produktudvikling kommer til udtryk i deres nye lave udløbshus, der har to sideindløb.

Fylder mindre og har høj funktionsevne

Afhængigt af det valgte afløb starter den samlede indbygningshøjde fra 146 mm. Derfor skal installatørerne ikke nær så dybt i gulvet. Det er en kæmpe fordel blandt andet i etagebyggerier, fortæller Lasse Lyck, der arbejder som Byggeteknisk Ansvarlig hos Unidrain.

Udløbshusets to sideindløb betyder desuden, at håndværkeren kan afdække flere funktioner og tilslutningsmetoder, ved at han eller hun kan tilslutte vandet fra flere afløbsgenstande.

Som en yderligere dimension til fleksibiliteten medfølger der to reduktioner, så sideindløbene kan reduceres fra 40 mm til 32 mm.

En vandlås med selvrensende egenskaber

Udløbshuset er VA-godkendt og opfylder EN1253 standarden. Vandlåsen dækker begge sideindløb og gør at vandlåse på de genstande som føres til dette udløbshus, er unødvendige. Og dette letter arbejdet for håndværkeren som udfører installationen.

– Vandlåsen er optagelig og nem at rense og vedligeholde. I kombination med udløbshuset danner vandlåsen en P-vandlås, hvor der altid står vand i bunden af udløbshuset. Det nedsætter risiko for lugtgener. Ydermere får vi en mere selvrensende vandlås. Det er naturligvis essentielt for slutkunden, at vedligehold er let og ligetil, afslutter Lasse Lyck.

Faktaboks

  • Lav indbygningshøjde
  • 2 x 40 mm vandrette sideindløb, der kan åbnes efter behov.
  • 2 reduktioner medfølger (fra 40 mm til 32 mm)
  • Let adgang til optagelig vandlås for rengøring
  • VA og EN1253 godkendt
LÆS også: Unidrain fejrer historisk jubilæum
Unidrain A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger