Netto Perforering – Så er vores 2 kW fiberlaser helt på plads og vi står klar til at hjælpe

Der er travlt pt. men vores 2 kW fiberlaser køre nu som ønsket – rigtig flot skæring i alle de materialer vi kan tilbyde skæring i.

Har du nogle emner der ligger indenfor nedenstående grænser byder vi meget gerne ind. Vi kan håndtere det meste, såsom optegning ud fra dine/jeres skitser, skæring ud fra jeres filer (DXF/DWG), optimering af emner etc.

Vi har også rigtig mange andre processor i huset, så vi kan stå for hele produktionsprocessen. Der er mulighed for stansning, bukning, klipning, savning, vals og meget mere. Alle almindelige smedeopgaver som TIG, MIG/MAG, punktsvejsning, isætning af stag etc. håndteres også i huset.

Det er naturligvis helt op til jer hvor langt i processen vi skal gå – kan I selv stå for f.eks. buk eller svejs, finder vi naturligvis bare en god pris på laserskæring, stansning eller hvad der nu måtte være relevant.

Med hensyn til laserskæring kan vi tilbyde skæring i:

  • 12,0 mm stål
  • 8,0 mm rustfri
  • 6,0 mm aluminium
  • 6,0 mm messing
  • 6,0 mm kobber

Foruden alt det ovenstående har vi også et stort standardlager af perforerede plader, strækmetal og punktsvejstenet med dag til dag levering.

Kontakt os på 7022 1333 eller salg@nettoperforering.dk.

Netto Perforering Skanderborg ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.