HYTOR lander første brintløsning ordre

Knap et halvt år efter etableringen af A2X er den første ordre på en brintløsning sikret

Knap et halvt år efter etableringen af A2X er den første ordre på en brintløsning sikret til en mangeårigt kendt kunde hos HYTOR. Siden etableringen af A2X i efteråret 2021 har interessen for A2Xs kompetencer indenfor grøn brændstofproduktion været enorm. Denne ordre på et brintproduktionsanlæg er blot én blandt flere i pipelinen.

Knap et halvt år efter etableringen af ​​A2X er den første ordre på en brintløsning sikret til en mangeårigt kendt kunde hos HYTOR. Siden etableringen af ​​A2X i efteråret 2021 har interessen for A2Xs kompetencer indenfor grøn brændstofproduktion været enorm. Denne ordre på et brintproduktionsanlæg er blot én blandt flere i pipelinen.

Fremstilling af brint sker oftest under højt tryk, hvilket medfører høje krav til de komponenter og den instrumentering, der anvendes i konstruktionen. At være specialist inden for system med omdrejningspunkt i højt tryk og høje temperaturer har været en af de afgørende faktorer for, at HYTOR blev valgt som partner for konstruktion af denne brintløsning for en af ​​vores velkendte og langsigtede kunder.

“Vi er selvfølgelig glade for at blive valgt som leverandør til denne løsning, det passer perfekt til A2X-partnerskabet, som vi etablerede for nylig” siger Niels G. Langerhuus og fortsætter “selvom vi hos HYTOR har årtiers erfaring med konstruktion af løsninger inden for højt tryk og høje temperaturer er dette et nyt marked og et nyt område for os, hvorfor de fælles kompetencer og kræfter i A2X-partnerskabet vil komme kunden fuldt ud til gode”.

Brintløsningen skal leveres i efteråret 2022. Det betyder, at den første P2X-løsning til A2X-partnerskabet vil blive konstrueret og leveret inden for det første år af partnerskabets eksistens.

HYTOR er drivkraften bag denne første ordre i A2X-partnerskabet, supporteret af TS Tech til den elektriske del af projektet. Løsningen er co-brandet A2X og i samarbejde med partnerne SubC og Juel+Krøyer.

For mere information om A2X gå til www.a2x.dk

LÆS også: 119.100 kWh årligt sparet efter lækagesøgning fra HYTOR
HYTOR Fluid Solutions A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.