Conrad Elektronik – Sikker forbindelse med Weidmüller

Pålidelig internetforbindelse: Weidmüllers nye industrielle sikkerhedsrouter kan nu fås på Conrad Sourcing Platform

Det industrielle miljø har brug for forbindelser, der både skal etableres, kontrolleres og optimeres. Emnet netværkssikkerhed står øverst på listen, når det drejer sig om dataoverførsel via internettet. Som en erfaren specialist tilbyder Weidmüller med produktet Industrial Security Router IE-SR-4TX-LTE/4G-EU en passende løsning til alle sikkerhedsrelevante områder.

Større sikkerhed

Firewallen Stateful Inspection på Industrial Security Router overvåger og filtrerer alle de data, der behandles via TCP/IP. Derudover bidrager en IP/port-videresendelse og netværkssegmentering til en langt større netværkssikkerhed. IPsec og OpenVPN anvendes til en sikker kommunikation via kryptering og dataintegritet. VPN-teknologien integreret i routeren er ideel til en sikker fjernadgang til komponenter og systemer i fjernnetværk og understøtter u-link Remote Access-tjenesten. Fjernadgangssystemer kan også opsættes hurtigt og nemt uden en særlig IT-viden.

Nem integration

Delnetværk med identiske IP-adresseområder kan integreres meget nemt med 1:1 NAT. Datatrafikken mellem delnetværkene styres af IP-routing; segmenteringen i delnetværk er med til at reducere belastningen på netværket.

Pålidelig forbindelse

Weidmüllers Industrial Security Router tilbyder muligheder for statisk eller dynamisk routing og er derfor perfekt forberedt til de fremtidige krav. Takket være et integreret 4G/
LTE mobil-modem kan der også etableres en pålidelig forbindelse til internettet, selv på de steder, hvor der ikke er internetadgang.

Se Leverandører af Routere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.