Aquaporin og tyrkiske Vestel lancerer ny vandrenser

Tyrkiets førende teknologivirksomhed, Vestel, lancerer nu en vandrenser under navnet Vestel Rafine i samarbejde med den danske vandteknologivirksomhed Aquaporin. Lanceringen sker både online og i alle Vestels butikker i Tyrkiet.

Den tyrkiske vandrenser anvender Aquaporin Inside-teknologien og vil være et tilbud til alle, der leder efter en effektiv vandrenser af høj kvalitet. Ved at tage den strategiske beslutning om at tilføje deres første vandrenser til selskabets store produktsortiment, er det Vestels mål at fortsætte deres globale vækst i hvidevaresegmentet gennem firmaets omfattende distributionsnetværk.

“Vestel er en førende teknologivirksomhed og en ideel partner til at opskalere vores kommercielle aktiviteter i Tyrkiet. Vi værdsætter den tillid, de har vist os ved at vælge Aquaporin til at give deres kunder en tryg og bæredygtig drikkevandsløsning. Vi ser frem til at fortsætte opbygningen af ​​et succesfuldt og fremgangsrigt samarbejde med Vestel,” siger Aquaporin CEO Matt Boczkowski.

Forsyner tyrkiske kunder med rent og flaskefrit drikkevand

“Sammenlignet med vand på flaske er en vandrenser både praktisk, miljøvenlig og prismæssigt konkurrencedygtig, og den er ved at blive et naturligt element i mange tyrkiske hjem. Vandflasker af plastik er miljømæssigt uholdbare, men de er også ved at blive et økonomisk problem,” siger Kim Andersson, kommerciel direktør, drikkevand, Aquaporin.

Med Vestel Rafine-vandrenseren kan kunderne nyde rent, velsmagende vand direkte fra deres vandhane. Med den NASA-godkendte Aquaporin Inside-teknologi leverer renseren drikkevand af overlegen kvalitet uden at kræve nogen ekstern strømkilde.

“Som et af Tyrkiets førende brands indenfor teknologi fortsætter vi i Vestel med at tilbyde komfort og bekvemmelighed til vores kunder med vores produkter. Med Aquaporin vandrenseren, som renser postevandet og gør det drikkeligt, vil vi bidrage til et mere ansvarligt vandforbrug og samtidig understøtte ønsket om et sundt liv. Ved hjælp af samarbejdet med Aquaporin vil vores kunder være i stand til at drikke renset, rent postevand i stedet for vand på plastikflasker,” siger Vestels marketing direktør Duygu Badem Uylukçuoğlu.

Se Leverandører af vandrensere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.