GEOPAL – Vores gasdetektorer bliver udsat for lidt af hvert

Her ses vores hårdføre gasdetektor GJ-EX hos to forskellige kunder. Detektorerne har været placeret i en brønd for at detektere dampe fra bl.a. benzin og diesel – og ja, de virker helt perfekt trods omgivelserne…

Gasdetektor GJ-EX er en eksplosionssikker detektor og er udført i robuste materialer til anvendelse i aggressive miljøer samt godkendt til anvendelse i zone 1. Vi kan montere gasdetektoren med forskellige sensorer alt efter hvilke gasser/dampe, der skal detekteres for. Det var også GJ-EX, som blev tilsluttet vores central GJD-L3C for at bekæmpe ammoniak og lignede næsten en karakter fra Star Wars.

Vores GJ-EX er derfor meget alsidig og fleksibel, så arbejder du i et aggressivt miljø eller måske i en anden galakse, så kan GJ-EX beskytte dig og dine medarbejdere, så I kan arbejde sikkert og trygt hver dag!

Kontakt os for at høre mere om GJ-EX eller en af vores andre gasdetektorer. Vi kan også kundetilpasse et produkt, så det passer lige præcis til jeres virksomhed.

LÆS også: GEOPAL – Produktionsteam arbejder på højtryk
GEOPAL's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.