KONE er stolte sponsorer af Copenhagen Pride

Mangfoldighed gør os unikke, inklusion gør os stærke – det er KONE – en af ​​verdens førende virksomheder inden for elevatorer, rulletrapper, porte og automatiske døre – overbeviste om. Derfor har KONE truffet det oplagte valg at blive supporter af Copenhagen Pride, som en del af virksomhedens løbende inklusions- og bæredygtighedsarbejde.

– Hos os skal vores medarbejdere og kunder føle sig trygge ved at være sig selv. Vi tror på, at en arbejdsplads og kultur, der hilser vores forskelligheder velkommen, fører til innovation og succes. Vi er stolte af at være officielle tilhængere af Copenhagen Pride og vise vores støtte til LGBTQ-samfundet, som en del af vores inklusionsarbejde, siger Marie Hellströmer Talent Manager KONE Scandinavia.

Udover at være sponsorer for Copenhagen Pride har KONE også et samarbejde med Workplace Pride, hvor ledere og medarbejdere får praktisk vejledning og støtte til at øge viden og fremme en inkluderende kultur på arbejdspladsen. KONE arbejder også i henhold til FN’s standardregler for at vise sit engagement og støtte til LGBTQ+-personers rettigheder.

– Hos KONE har vi et løbende inklusionsarbejde på mange områder, og vi går videre med ambitioner. Vores bidrag til en bæredygtig udvikling af vores samfund omfatter også mangfoldighed og inklusion, og vi står for et retfærdigt og lige samfund. Vores forskellige evner, færdigheder og tilgange hjælper os med at skabe den bedste People Flow-oplevelse og bygge bedre og mere bæredygtige byer, siger Marie Hellströmer.

For os er det vigtigt, at alle mennesker kan røre sig frit, sikkert og problemfrit gennem vores byer, siger Marie Hellströmer.

Læs mere om KONEs mangefoldigheds- og inklusionsarbede

LÆS også: KONE bidrager til nyt hospital i Nordsjælland
KONE A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger