Entreprenører outsourcer specificering i et trængt jobmarked

Flere entreprenører lægger specificering af armering hos armeringsproducenten. Mangel på arbejdskraft hos entreprenørerne kan være vækstpotentiale for Celsa Steel Service, som forventer at øge sin omsætning på specificeringsopgaver med 200% det næste år.

Med opgaven flyttes ansvaret. Man skulle derfor tro, det var den primære grund til at entreprenører i stigende grad lægger specificering af armeringsprojekter hos armeringsproducenten Celsa Steel Service.

Sådan siger Carsten Røjgaard, Marketingchef i Celsa Steel Service. Han forklarer, at specificeringsopgaverne inkluderer alt fra download af nyeste tegninger fra byggeportaler, gennemgang af projektmaterialer, tekniske løsningsforslag, produktionstegninger, detaljer og placeringsplaner.Millinge Maskinstation, er en af de entreprenører, der har set fidusen i at sende specificering af armeringsprojekter til Celsa Steel Service. Entreprenøren opfører i øjeblikket en produktionshal med en bred vifte af armeringsprodukter – fra gængse armeringsnet og Klip&Buk til mere specificerede sekantløsninger og rullearmering.  

Uffe Hansen, Millinge Maskinstation, fortæller:

Specificering af armering kræver ikke en specialist, men det er en tidskrævende opgave.

At lægge specificeringsopgaven hos Celsa sætter ikke de store spor i projektøkonomien – til gengæld får vi en hurtig proces og kan bruge den sparede tid til at montere i stedet for.

Det er en simpel projektoptimering, der kan være afgørende i en presset tidsplan med stramme deadlines. ”

Yderligere information:

Kontakt Carsten Røjgaard, Celsa Steel Service, tlf. +45 21 44 10 65

eller mail: carsten.rojgaard@celsa-steelservice.dk

FAKTA:
Celsa Steel Service A/S er 100 % ejet af Celsa Group, Europas største producent af bygningsarmering.


Om Celsa Nordics stålværk i Mo i Rana i Norge:

  • Drives på CO2-neutral el fra vandkraft.
  • Værket er bygget til at oparbejde metalskrot til armeringsstål, hvilket er væsentligt mindre energikrævende end traditionel forædling af jernmalm.
  • Værket håndterer ca. 60 % af Norges metalskrot.

Værket har et avanceret sorteringsanlæg, som sikrer et meget rent slutprodukt, hvor næsten alt tungmetal opsamles og luftbåren emission er halveret

LÆS også: I Celsa Steel Service sigter vi mod CO2 neutral produktion
Celsa Steel Service A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger