Hans Følsgaard – Enkodere, slæberinge og inklinometre – Industrielle kvalitetsløsninger fra Kübler

Tyske Kübler tilbyder den rigtige løsning til måling, transmission og evaluering til enhver applikation. Overblikket over branchespecifikke behov kombineret med de højeste kvalitetskrav gør partnerskabet mellem Hans Følsgaard og Kübler stærkt.

Med sædvanlig tysk kvalitet har Kübler et bredt sortiment af bl.a. encodere til en række applikationer i moderne produktion. Nøgleordene er kvalitet, hastighed og fleksibilitet.

Tilpassede løsninger

Uanset hvor etablerede dine automationsløsninger er, kan du drage nytte af vores ekspertise på området. Vores partnerskaber bygger på gensidig respekt for faglighed og kvalitet. Med Küblers produkter får man begge. Er dine specifikke krav ikke helt standard, så er der endnu mere grund til at søge viden hos os. Vi tilbyder nemlig tilpassede løsninger fra både Kübler og en række andre producenter af automationsudstyr og tilbehør fra øverste hylde.

Bredt program af encodere til mange industrier

Küblers encodere og øvrige industrielle komponenter er allerede implementeret i en lang række industrier. Det er både industriel automation, solcelleparker, vindmøller og en lang række andre applikationer.

Med fleksibel anvendelse i forskellige applikationer kan Küblers encodere, slæberinge, inclinometre mm. også inkorporeres i øvrige produktioner og industrier. Resultatet vil ofte være forbedret produktivitet og reducerede omkostninger.

Med de bedste partnere, solid erfaring og fingeren på pulsen kan Hans Følsgaaard rådgive omkring markedets bedste løsninger inden for måling, transmission og evaluering. 

Kontakt os for en uforpligtende snak. Den kan meget vel gøre en forskel for din forretning. Kontakt Søren Madsen på sma@hf.net eller tlf. 87 88 77 06.

LÆS også: Hans Følsgaard – Erfaren profil i spidsen for HF Greentech
Hans Følsgaard A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.