Stemas – Himoinsa til Bauma med helt nye systemer til strømlagring

Ny Himoinsa-chef hos Stemas A/S venter store nyheder på entreprenørmessen

Den gamle kliché ”Fyrre, fed og færdig” gælder ikke i Spanien. Og da slet ikke på den sydspanske middelhavskyst, hvor producenten af generatoranlæg og lystårne Himoinsa har hjemme. Virksomheden fylder i år 40 år, og det er der planer om at markere for fuld power på verdens største entreprenørmesse, Bauma i München.

Her lægger Himoinsa an til at lancere det helt nye system til strømproduktion og lagring EHR. Det kan fungere på stand-alone basis til at drive entreprenørmaskiner, eller som ladestation til de elektriske maskiner. EHR tillader tilmed integration med gas- og dieselgeneratorer, så det bliver muligt at reducere antallet af driftstimer.

”Himoinsa arbejder på udvikling af 500 kWh-enheder og 1 MW-anlæg i 20 fods containere og 2 MW enheder i 40 fods containere”, fortæller Jeppe Birkedal, som er ny salgs- og produktchef for Himoinsa hos den danske importør og forhandler, Stemas A/S.

Bæredygtighed og nul-emissioner

”De nye batterilagrings- og distributionssystemer er en del af Himoinsas køreplan mod bæredygtighed og nul-emissioner, hvor alternative brændstoffer kommer til at spille store roller. På Bauma kommer vi også til at se helt nye Stage V-produkter, nye lydsvage Silence Plus-generatorer og altså de helt store container-løsninger”, siger Jeppe Birkedal.

Han er landet som ny Himoinsa-chef hos Stemas A/S midt i en travl tid med større fokus på elektriske løsninger, end nogensinde tidligere. Den spanske fabrik er toppen af poppen inden for generatorer og lystårne og producerer flere end 60.000 generatorer om året. Produktsortimentet spænder fra små generatormodeller på 3 kW til løsninger på 2000 kW. Lystårnene laver Himoinsa i størrelser op til 9 meter.

Dansk i München

”Som ny Himoinsa-mand hos Stemas glæder jeg mig meget til at hilse på de mange folk fra fabrikken, der er med på standen på Bauma. Her får besøgende fra Danmark således mulighed for at få en præsentation også på dansk. Jeg tager nemlig hele ugen med i München”, siger Jeppe Birkedal.

Den nye salgs- og produktchef er 36 år og kommer oprindelig fra Rødkærsbro sydøst for Viborg. I dag bor han i Viborg. Han er uddannet industritekniker og efterfølgende produktionsteknolog. Han kom til Stemas fra en stilling som product- og aftersales manager inden for gaffeltrucks.

I det daglige arbejder Jeppe Birkedal med forretningsudvikling og salg inden for Himoinsa. Han arbejder ud fra Stemas’ mange afdelinger rundt om i Danmark og kører ud for at rådgive og finde de rigtige løsninger til nye og eksisterende kunder i hele landet.

LÆS også: Stemas – Få tryghed med en Himoinsa nødstrøms- eller stationær generator
Stemas Maskinsalg A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.