Stemas – Få tryghed med en Himoinsa nødstrøms- eller stationær generator

En generation af dieselgeneratorer i fuld fart Med Himoinsa kvalitetsprodukter i Stemas’ produktportefølje siden 2016, er der igennem mange år sikret mange virksomheder mod strømsvigt. Himoinsa har mange år på bagen som producent af bl.a. dieselnødstrømsgeneratorer til både store og små erhverv.

Himoinsa har mange år på bagen som producent af bl.a. dieselnødstrømsgeneratorer til både store og små erhverv. Med de stadig støt stigende energi- og strømpriser – og ikke mindst en trussel om lukning af strøm – søger flere og flere virksomheder tryghed ved køb af en nødstrøms- eller stationær generator, der helt tager over for det almindelige elnet.

”Vi oplever for tiden en voldsom efterspørgsel på nødgeneratorer til mange forskellige grene af erhvervslivet, hvor en reel trussel om strømafbrydelse kan have fatale konsekvenser, derfor overvejer mange danske virksomheder at søge beskyttelse med en nødstrømsgenerator fra os”

Det fortæller Stemas’ salgs- og produktchef for Himoinsa, Jeppe Birkedal og fortsætter:

”Det er lige fra de små hjemmekontorer, der vil sikre at de kan få strøm på deres computer og andet grej, landmænd der har en bedrift, der ikke tåler at miste strømmen og til store industri-virksomheder, der vil sikre sig mod økonomiske tab i forhold til stillestående produktion eller tab af lager, der evt. skal opretholde en given temperatur osv.”

LÆS også: Østjysk vognmand har hang til Liebherr-kraner
Stemas Maskinsalg A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger