ODU på Compamed 2022: Sikre forbindelsessystemer til medicoteknik

På årets Compamed-messe i Düsseldorf udstiller konnektorproducenten ODU for første gang. Det afspejler den centrale betydning, medicoteknikken har som strategisk marked. Der vil være talrige produktnyheder, som viser, hvordan man opnår en sikker og entydig forbindelsesteknik inden for en lang række medicotekniske områder.

Individuelle systemløsninger tilpasset producentens krav

ODU har særligt fokus på den personlige kunderådgivning og kundespecifikke interfaceløsninger, hvor de tekniske krav er meget høje. Netop inden for medicoteknik med branchens ofte helt særlige krav efterspørges der lige så ofte utraditionelle løsninger. ODU udvikler kundespecifikke designs sammen med kunden – altid nøje tilpasset den givne applikation. Med moderne testprocedurer i egne laboratorier tester erfarne eksperter de nyudviklede produkter og leverer detaljerede testrapporter til kunden. Kvalitet har højeste prioritet.

In-house kabelkonfektionering og silikoneoverstøbning

Med ODU’s kabelkonfektionering og muligheden for silikoneomstøbning behøver kunden kun én leverandør af stikforbindelser med en samtidig bedre opfyldelse af alle de gængse krav på det medicotekniske område. Innovation er et nøgleord for ODU gennem intern udvikling og konstruktion samt en udtalt branchespecifik ekspertise.

Fiberoptiske systemløsninger til hurtig dataoverførsel

Inden for medicinske robotter bliver temaer som kabling af medicinske apparater og høje datahastigheder stadigt vigtigere. På Compamed viser ODU sin fiberoptiske portefølje med de højeste overførselshastigheder og pålidelighed.

Overholder medicotekniske normer og direktiver

Aktuelle emner inden for medicoteknik, som eksempelvis IEC 60601-1 normen, bliver allerede taget i betragtning i produktudviklingen hos ODU. Det reducerer apparatproducentens arbejde betragteligt og giver sikkerhed for, at såvel tekniske som lovgivningsmæssige sikkerhedskrav er overholdt. Også MDR’s ikrafttræden stiller yderligere krav til producenten og markedsføringen af medicinsk udstyr. Det nye direktiv skal lukke hullerne i de hidtidige retningslinjer for medicinske produkter og således højne patient- og brugersikkerheden.

Global produktion og pålidelighed

ODU har produktionsfaciliteter på tre kontinenter: Europa, Amerika og Asien, hvilket giver et højt niveau af uafhængighed og leveringssikkerhed. 

Besøg ODU på Compamed, messe for hightech-løsninger inden for medicoteknik, i Hal 8A, stand P19. Et ekspertteam er klar til at besvare spørgsmål den 14.-17. november

LÆS også: NATO- og Nett Warrior-konnektorer hos ODU
ODU Denmark ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger