Produal – Konverter enhver Modbus-enhed til dit LoRaWAN-netværk

Nem og hurtig opstart med den enestående MLB-bro

Der er enorme fjernovervågningsmuligheder for bygningsautomatiseringsprojekter, når Modbus-baserede produkter konverteres til IoT-enheder ved at tilslutte dem til et trådløst LoRaWAN-netværk med lang rækkevidde. LPWA-netværksprotokollen (Low Power, Wide Area) forbinder alle slags enheder til internettet i et offentligt eller privat netværk. Vores nye, unikke MLB Modbus LoRaWAN-bro er en fleksibel måde at forbinde enhver Produal- eller tredjeparts Modbus RTU-enhed til LoRaWAN på.

Med MLB-broen kan du nemt konvertere Modbus RTU-meddelelser – læse og skrive register, til trådløs LoRaWAN-kommunikation for at overføre meddelelser som små payloads over lange afstande. Idriftsættelse sker bekvemt med Produal MyTool®-mobilapplikationen, hvor du finder færdige beskrivelsesfiler for de mest almindelige Produal Modbus-enheder. Det er også nemt at oprette definitionsfiler for enhver anden Modbus-enhed.

MLB Modbus LoRaWAN-broen fås med en intern eller ekstern antenne. Opsætningen er hurtig og nem ved hjælp af Produal MyTool Android-applikationen, som gør det muligt at bruge forskellige færdige enhedsprofiler og beskrivelsesfiler i konfigurationen.

MLB-broen fungerer som en Modbus-master-enhed og kan læse og skrive 32 frit konfigurerede Modbus-registre via Modbus RTU-bus, der understøtter tovejskommunikation. MLB-broen er baseret på 868 MHz-frekvensbåndet og er velegnet til de europæiske markeder.

Derudover dækker det batteridrevne udvalg af trådløse ERS LoRaWAN-rumsendere fuldt ud dine forskellige målebehov for temperatur, luftfugtighed, CO2, lys og lyd samt registrering af tilstedeværelse i dit LoRaWAN-netværk.

LÆS også: Produal – Standarder, love og anbefalinger adresserer i stigende grad indendørsluftkvalitet
Produal's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.